9 November 2012

Segmen Jon Mencari Follower

Assalammualaikum....

hi...
hari ni aku terpanggil untuk join segmen ni...
dah usha dari hari rabu lagi segmen ni... tp rs cam segan lak join... sebab blog aku ni blog picisan jer... kalu tgk follower aku pun ciput giler kan... maluuu.... : )

tak perla kite try jerla kan.... mana tau ada rezki masuk bloglist dia kan... hheheheh
(besar angan2 aku kan... layak ker... cet....berangan jer tau.... :P )

http://putraamirulgafimmers.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html


aku bagi 90 markah... sbb aku rasa blog ni simple jer....tapi sangat menarik... sempoi sangat.... :)
aku suke xde serabut.... xmacam blog aku ni... entah ape2 kan.... :(



okla pada sesiapa yg nak join meh la yer....

8 ulasan:

  1. Thanks sbb join , Haha okay apa blog nih :) ni senarai peserta --> http://putraamirulgafimmers.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-jom-mencari.html

    BalasPadam
  2. came here from this segment and follow. ;)

    http://theall-one.blogspot.com/2012/11/hikayatputraamirulhensemsiot.html

    BalasPadam
  3. balas singgahan dan follow
    (dari segmen sama)

    tempahan doodle dh dibuka kalau nk order :)

    http://be-readers.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html?showComment=1352447230654#c5825408283222569887

    BalasPadam
  4. done follow sini
    hit me back

    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html

    BalasPadam
  5. Hi awak! Saya datang dari segmen yg sama n_n
    I'm following you @ #25 :D Follow me back k? :)

    BalasPadam
  6. Salam.Dari segmen yang sama. Datang sini follow sambil blogwalking..

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html

    BalasPadam
  7. Datang dari segmen sama :)

    http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  8. terima kasih yer kapada semua yang sudi follow blog saya yang xseberape ni.... saya dah follow balik yer....
    tp pd yang xde tu.... sy xboleh nak follow balik la blog korang tu, tak tau la knp... puas dah saya cube... sorry yer...

    BalasPadam