12 Julai 2013

GOOD LUCK MY FREIND...


  Assalamualaikum....

haaa lama betul aku x update citer kan.... tp arini aku gagahkan jg diri ini utk sahabat ku yang sorang ni.... sbb hari ni hari terakhir dia akan bekerja kt unit ni.... spls ni dia akan bertukar ke jab lain kt serdang....

amboi2 suke la ko kan dapat keje dkt dgn rumah, che odah... bak kate org perak 'sepelaung jer....' tercapai jg cite2 ko nk keje dkt dgn umah... senang nk urus adam nk sekolah yer.... alhamdulillah.... tahniah yer....
aku ni xtau la lagi bile & mcmne....

ape pun memule aku nk minta maaf bebanyak sngt kt ko che odah yer....
manala tau dalam kiter bergurau, dlm aku berkata...
aku ada menyinggung hati & prasaan ko....
ada yang aku terbelagak dlm xsedar ke.... 
yerla kan kdg aku tau aku ni annoying kn...
so jgn simpan dalam hati yer...
aku ni manusia biasa yg xsempurna....
kite gurau jer semua tu kn... pd aku mmg aku lansung xsimpan dlm hati....
aku harap ko pun jgn simpan dlm hati k....

tak lupe jg... aku nk ber terima kasih atas semua pertolongan ko....
tolong hanta aku blik smpi komuter serdang... 
bawa aku g jenjalan, shopping2..
& mcm lagi la....
terima kasih 1000x yer...

okla aku nk share skit gamba2 sepanjang perkenalan & pengalaman berkerja dgn che odah yg hampir 5 tahun ni.... ko jgn nangis k...


ingt x ms ni che odah.... 
inilah pengalaman pertama aku naik melaka river cruise ni...
abis aku desak semua naik kan..... smpi sekarang aku simpan tiket dia tau....
tarikh kat tiket - 23/6/2009.... gile dah berzaman....
trima kasih yer.....


ok yang ni ko ingat lagi tak masa nk amik gamba ni....
dgn selambanyer aku minta tolong org tu.... nasib xkena mara kn... 


org lain berkursus... ko ajak aku berposing plak yer... 
ko tengok mak jemah... dia siriusss je berkursus..... bkn mcm kiter kan....


meng'gedik' lagi....



ini lagi meng 'gediks'....

ini lagi super 'gediks'
time ni mak jemah tgh peggy....
yanie pun dah pindahkan....


kalu x silap  time ni raya....unit ep... tahun 2008 kot ni....
muke semua ala2 suci jer kan... 
yerla anak dara lg ms ni semua kecuali che odah... dah jd mak dara... heheheh



last but not least....
gamba kenangan aku dgn che odah time aku peggy lagi.....


sbb ko kawan yg baik, pekerja yg excellent....
kitorang pun berikat perut tau, nk bagi ko sikit cendrahati...
harap2 ko sudila terima hadiah yg x seberapa tp 'COACH' tu dr unit ep ni.... :)

okla xmo meleleh air mata....
aku cume nk ucapkan...
good luck utk ko kerja kat tempat baru....
msti bahagia kan keje dkt dpn mata.... kuar kul 8.20 pun confirm x merah....
aku ni biler la lagi....? :(
tp aku harap 


biarlah kite putus nyawa jgn putus kawan k....


jgn lupakan kitorang k....
terima kasih wardah....

2 ulasan:

  1. huarrkkkkkkkkkkkkkk . .
    kak odah sedih sgt!!!!!!
    time kasih esah...
    semoga persahabatan ni kekal hingga hujung nyawa...
    td aku baca entry ni..meleleh gak airmata..
    cc plak dok bising.."ala..jgn nangis wardah..jgn nangis wardah.."
    aku pon konon2 buat muke gamble..macho.. x nangis..
    padahal dah melelh baca entry ko ni..
    hahahahahahaha...
    Insyaallah..aku doakan ko akan dpt pindah jugak nanti.. don worry.. ade tu..tunggu mase jek..
    kalau g putrajaya calling2 ek.. sbb aku pon mayb slalu turun sane.. bole kite bekpes ke..lunch ke sesame..ek.. hihkhikhihk..

    ok... cc dah suruh buat baucer... hahahaha

    BalasPadam